Csúszásmentes műgyanta bevonat

A nedvességtől csúszóssá, sikamlósság váló felületek sokszor életveszélyes helyzet teremt. Az eső, pára, nedvesség, mind közrejátszó tényező. De számos követelménynek kell megfelelniük, ezt követelményrendszer egészíti ki, előírások a környezetvédelemre, csúszásmentességre, vagy az elektrosztatikus vezetőképességre vonatkozóan. A magas fényű epoxigyanta mindent tud. Ha szeretné a saját és családtagagai testi épségét megóvni a csapadékos időszakba, akkor itt az ideje, hogy tegyen valamit érte! Cégünk többéves tapasztalattal rendelkezik a csúszásmentes műgyanta bevonatok lerakásában, ezért kiépítése vagy cseréje során segítséget nyújtunk Önnek mindenben, sőt a munkálatok megkezdése előtt ingyenes tanácsadással is szolgálunk.

A műgyanta csúszásmentességért különböző burkolattípusok közül a kerámia alapúak a legcsúszósabbak. Ez számos baleset forrása lehet. Amennyiben szeretné ezt elkerülni, vagy a már meglévő padlóját lecserélni állunk rendelkezésére.

Cégünk a legmodernebb, legkorszerűbb technológiát alkalmazza, a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával ezáltal garantálva a végeredmény tökéletességét.

A műgyanta számos tulajdonsággal bír, képes ellen állni a mechanikai és vegyi behatásoknak, és minden műgyanta felület könnyedén tisztítható, így tökéletes alap a csúszásmentes felületekhez. Teljesen hézag mentes felület. A csúszásmentes műgyanta nem csak tartós, hanem mutatós is.

Hogyan lesz csúszásmentes a felület?

A csúszásmentes műgyanta bevonat használatánál az eljárás ugyan az, mint a többi bevonat esetében. A felület előkészítése, megtisztítása után jöhet az alapozás. A műgyanta azért is jó választás egy már meglévő helyiségben, mert nem kell felszedni a burkolatot, amivel rengeted időt és pénzt spórolhatunk meg. 12 óra elteltével lehet az egyes rétegeket felvinni, mely ebben az esetben körülbelül 4 nap. Az utolsó nap kerül felhordásra a mattító réteg, mely egy áttetsző védő réteget képez a műgyanta burkolaton. Fontos, hogy elkerüljük a tócsaképződést.

Minek köszönheti a csúszásmentes felületet?

A fényessége ellenére a polírozott beton mégsem csúszik, mert apró karcok borítják. Ezen a felületen kisebb nagyobb sérülések láthatók. A beton csiszolása következtében az eleinte durva gyémántok először mély karcokat ejtenek a felületen, és a csiszolás következő lépése segít eltüntetni ezeket, amíg egy egyenletes felület nem jelenik meg a polírozási fázisok után.

Mik az előnyei a csúszásmentes burkolatnak?

A csúszásmentessége miatt biztonságos, hihetetlenül tartós, könnyen tisztítható. A legjobb talán, hogy nincs speciális igénye. Rendkívül esztétikus külsőt kölcsönöz helyiségünknek. Letétele hézag mentes, kevésbe jut el kosz a részekbe, így sokkal tovább megőrzi tartósságukat.

  • Oldószermentes
  • önterülő
  • széles színválaszték
  • csúszásmentes
  • áthidalja a repedéseket
Kinek javasoljuk?

Legyen szó ipari vállalkozásról, magánszemélyről a fokozottan kockázatos területeken nem árt ilyen jellegű burkolatot választani.

Hová javasoljuk a csúszásmentes műgyanta burkolatot?

Elsősorban balesetvédelmi megfontolások alapján ajánljuk. Főként gyári üzemek, gyári épületekhez, kórházakhoz, illetve kültéri burkolatokhoz. Kül- illetve beltéren veszélyes lehet a csúszós burkolat, de egyesesetekben előírásnak megfelelően ez a szabályzat. Kültéren csúszóssá válhatnak a burkolatok az időjárási viszontagságok miatt.

Profi csapatunk vállalja a csúszásmentes burkolatok kialakítását magas szakmai háttérrel, és a legmodernebb technológiai eljárásokkal. A számos pozitív tulajdonságai mellett, rendkívül nagy a fizikai terhelhetősége, kopás és vegyszer ellenálló, hosszú élettartamot biztosít. Szakmai tanácsadásért keressen minket bizalommal.